Motortourclub d'n Dommel


Toertochten


Er is regelmatig contact met andere motortourclubs in de regio daarmee stemmen wij onze agenda af zodat we niet op dezelfde dagen een toertocht organiseren. Binnen de club zijn diverse actieve commissies. Zo is er een groep mensen die de routes voor de toertochten bedenkt en uitzet te weten;


    Dommelrit half mei

    Avond vierdaagse begin juli

    Herfstrit begin oktober

    Snertrit begin januari


Daar gaan zij heel zorgvuldig mee om. Niet alleen zorgen ze voor een afwisselende en mooie route, maar de dag voor de rit rijdt iemand de route ook na om te kijken of de beschrijving precies klopt. Voor de echte diehards is er ook nog een herfstrit en snertrit. “In de herfst en winter kun je het ook nog treffen met goede dagen. Voor de snertrit krijgen wij talloze aanmeldingen. Maar misschien ligt het mede aan het feit dat er bij terugkomst bij Miss Hyacinth heerlijke snert voor ons klaarstaat.


Feest


Naast de liefde voor motoren, delen onze leden ook veel gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse feestavond aansluitend met een BBQ of het gezamelijke weekend. Het derde weekend van september gaat de club er gezamenlijk op uit. “Dat kan naar Duitsland, Belgie, Frankrijk of Luxemburg zijn, maar soms blijven we dichter bij huis.


Heeft dit uw intresse gewekt en zou u ook lid van onze motorclub willen worden, dat kan. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mtcdndommel.nl.