Motortourclub d'n Dommel

Motor Toer Club d'n Dommel Sint-Oedenrode

Laatste Nieuws!


Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2023 en veel veilige km's


Motortourclub d'n Dommel uit Sint- Oedenrode  

Motortourclub d'n Dommel is een levendige club waar iedereen, van jong tot oud, met een voorliefde voor motor rijden terecht kan.

Op deze website kunt u terecht voor meer informatie over wat wij doen en wie wij zijn.

2 keer in het jaar hebben wij open ritten waarbij iedereen mee mag rijden.

Wie lid wil worden of vragen heeft, kan contact opnemen met de voorzitter,

Ad Brouwers E-mail: info@mtcdndommel.nl


Let op nieuwe start locatie van ritten!

Vanaf januari 2019 starten we onze open ritten vanaf

Miss Hyacinth, Damianenweg 26, 5491TJ Sint- Oedenrode.


Toertochten

Er is regelmatig contact met andere motortourclubs in de regio daarmee stemmen wij onze agenda af zodat we niet op dezelfde dagen een toertocht organiseren. Binnen de club zijn diverse actieve commissies. Zo is er een groep mensen die de routes voor de toertochten bedenkt en uitzet te weten;


    Dommelrit half mei

    Avond vierdaagse begin juli

    Herfstrit begin oktober

    Snertrit half december


Daar gaan zij heel zorgvuldig mee om. Niet alleen zorgen ze voor een afwisselende en mooie route, maar de dag voor de rit rijdt iemand de route ook na om te kijken of de beschrijving precies klopt. Voor de echte diehards is er ook nog een herfstrit en snertrit. “In de herfst en winter kun je het ook nog treffen met goede dagen. Voor de snertrit krijgen wij talloze aanmeldingen. Maar misschien ligt het mede aan het feit dat er bij terugkomst bij Miss Hyacinth heerlijke snert voor ons klaarstaat.


Feest

Naast de liefde voor motoren, delen onze leden ook veel gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse feestavond aansluitend met een BBQ of het gezamelijke weekend. Het derde weekend van september gaat de club er gezamenlijk op uit. “Dat kan naar Duitsland, Belgie, Frankrijk of Luxemburg zijn, maar soms blijven we dichter bij huis.


Heeft dit uw interesse gewekt en zou u ook lid van onze motorclub willen worden, dat kan. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mtcdndommel.nl.