MTC D'n Dommel
Sint-Oedenrode

Eerstvolgende ritten:

Donderdag 27 juli, 19:00 - Avondrit MTC d'n Dommel - AVIA St Oedenrode
Zondag 13 augustus, 9:00 - Tourrit MTC d'n Dommel - AVIA St Oedenrode
Donderdag 31 augustus, 19:00 - Avondrit MTC d'n Dommel - AVIA St Oedenrode
Zondag 10 september - Tourrit MTC d'n Dommel (bbq-rit) - AVIA St Oedenrode


Over de club

Motortourclub d'n Dommel is een levendige club waar iedereen, van jong tot oud, met een voorliefde voor motorrijden terecht kan.

Op deze website kunt u terecht voor meer informatie over wat wij doen en wie wij zijn.

2 keer in het jaar hebben wij open ritten waarbij iedereen mee mag rijden.

Wie lid wil worden of vragen heeft, kan contact opnemen met de voorzitter,

Ad Brouwers (info@mtcdndommel.nl)


Toertochten

Er is regelmatig contact met andere motortourclubs in de regio daarmee stemmen wij onze agenda af zodat we niet op dezelfde dagen een toertocht organiseren. Binnen de club zijn diverse actieve commissies. Zo is er een groep mensen die de routes voor de toertochten bedenkt en uitzet te weten;


    Avond vierdaagse begin juli

    Snertrit november


Daar gaan zij heel zorgvuldig mee om. Niet alleen zorgen ze voor een afwisselende en mooie route, maar de dag voor de rit rijdt iemand de route ook na om te kijken of de beschrijving precies klopt. Voor de echte diehards is er ook nog een snertrit. “In de herfst en winter kun je het ook nog treffen met goede dagen. Voor de snertrit krijgen wij talloze aanmeldingen. Maar misschien ligt het mede aan het feit dat er bij terugkomst heerlijke snert klaarstaat.


Feest

Naast de liefde voor motoren, delen onze leden ook veel gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse feestavond aansluitend met een BBQ of het gezamenlijke weekend. Het derde weekend van september gaat de club er gezamenlijk op uit. “Dat kan naar Duitsland, Belgie, Frankrijk of Luxemburg zijn, maar soms blijven we dichter bij huis.


Heeft dit uw interesse gewekt en zou u ook lid van onze motorclub willen worden, dat kan. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mtcdndommel.nl.